Verblijf en verhuur

Een verblijf op Molino del Salar in Benamaurel, Altiplano van Granada Andalusie.

Er zijn meerdere mogelijkheden om op ons terrein te verblijven: van een retreat met begeleiding, of een vakantie in deze zo authentieke Spaanse streek, tot met jouw groep gebruik maken van de plek en de faciliteiten.

Kernwoorden zijn stilte, natuur, duurzaam, archaïsch landschap, ruimte, terugtrekken, weinig toerisme, versimpelen, opladen, herbronnen en inspiratie.

We hebben drie ruime en comfortabele appartementen van 60,70 en 100m2 met in totaal 6 slaapvertrekken voorzien van dubbele bedden en eigen sanitair en keuken.. Het aantal slaapplekken in dit huis zijn eventueel uit te breiden.

In een apart gedeelte van het erf zijn in de ruïne van stallen 6 individuele grotjes gemaakt, ieder met een eenpersoons bed en een eigen terras. Er zijn in dat gebiedje 2 gedeelde toiletten en 2 gedeelde douches en een buitenkeuken met leefruimte en terrassen.

Komen meewerken

We zijn een duurzaam geheel aan het opbouwen met enkele rituele plekken.

Tegen kost en inwoning kan je komen helpen om hier alles functioneel en mooi te maken.

Er is veel dat gedaan moet worden. In de tuinen, met het water, in de gebouwen en de buitenruimtes.

We kunnen veel hulp en ondersteuning gebruiken.

Workshops door derden

Er zijn een aantal bijzondere mensen die workshops zouden willen geven vanuit of op ons terrein.

Wildlife fotografie door iemand die de streek kent als zijn broekzak en weet waar je moet zijn om wildlife te fotograferen en hoe dat te doen.

Creatief Koken door onze veelzijdige excellente kok die de verrukkelijkste gerechten kan maken uit bijna alle windstreken Zowel veganistisch als koken voor mensen met allergieën als koken met dierlijke ingrediënten, streekproducten etc

Tekenen en schilderen door een van de beste van onze plaatselijke kunstenaars.

Een kijkje in het brede scala van mogelijkheden buiten ons terrein

Een wandeling bij ons in de buurt

Een overzicht van de streek Altiplano de Granada

Voor het boeken van de reis (uiteraard pas na bevestiging dat het verblijf akkoord is) kan ik het Onturi reisbureau van harte aanbevelen.

Contact

Vul voor meer informatie over verhuur en beschikbaarheid onderstaand contactformulier in. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Maria Daniëls | Mentorschap en Training
Nachtwachtlaan 449
1056 ER Amsterdam
Nederland

 

Maria Daniëls | Mentorschap en Training
Pajo de la Mosqueta 2
18817 Benamaurel
Granada, Spanje

 

+31 6 502 801 43
maria@mariadaniels.nl

Voice Dialogue

Voice Dialogue is een methode die is ontwikkeld door  Hal en Sidra Stone.

Het is ontstaan in hun relatie en in de loop van de tijd en hand in hand met een voortschrijdend inzicht, werd er een theoretisch kader voor ontwikkeld en heeft het vele toepassingen gekregen.

Voice Dialogue is een buitengewoon verfijnde, grondige en specifieke methode die er van uit gaat dat een mens bestaat uit delen, ook wel subpersonen genoemd. Ze werkt met de ervaring van en met het gewaarzijn over deze subpersoonlijkheden.

Deze subpersoonlijkheden (en/of constellaties daarvan) zijn energielichamen waaruit onze psyche opgebouwd is. Ieder met een eigen wil, met eigen wensen, een eigen geschiedenis en een eigen ervarings- of gevoelswereld. Het is een natuurlijke methode die aansluit bij en verdieping brengt in dat wat er is. Alles is er al, alle psychische vermogens zijn al in ons aanwezig. Door aanleg en socialisatieprocessen zijn sommigen van deze vermogens groot gegroeid en daardoor vormen zij een groot deel van wie we (denken te ) zijn. Andere vermogens worden weggeduwd of zijn niet ontwikkeld.

De kern van dit energetische proces wordt gevormd door ons veld van kwetsbaarheid, hoe we dit beschermen en wat voor een relatie we daar mee opgebouwd hebben.

Er kan een strijd bestaan tussen verschillende subpersonen omdat ze nu eenmaal fundamenteel verschillend van aard zijn. Gevolg is dat we in een ondermijnende innerlijke strijd verkeren. Voice Dialogue wil deze verschillen niet opheffen of veranderen, maar wel het vermogen vergroten om deze verschillen te kunnen dragen en te kunnen integreren in het leven.

Vaak kennen en leven we alleen een oppervlakkige laag van een subpersoonlijkheid , omdat deze steeds als het naar voren komt, door een tegenpool afgezwakt of overgenomen wordt.. De rol of bijdrage van een deelpersoonlijkheid blijft hierdoor beperkt en daardoor missen we de volle rijkdom die het in zich draagt. We kunnen ook botsen met bepaalde subpersonen die we tegen komen bij andere mensen. We worden uit het veld geslagen en weten er niet echt raad mee of ze roepen een sterke afkeuring en veroordeling op.

Een grote kracht van Voice Dialogue is dat er niets buiten gesloten wordt. Er hoeft niets weg. Er wordt alleen toegevoegd en verdiept. Daardoor komt er meer innerlijke ruimte waardoor er een gezondere balans kan ontstaan en meer keuze mogelijkheden beschikbaar worden.

Voice Dialogue kan ingezet worden bij een specifieke vraag of problematiek. Deze vraag kan werk gerelateerd of van een meer persoonlijke aard zijn. Het kan bijzonder diep en helend werken maar ook meer aan de oppervlakte blijven. Voice Dialogue is ook krachtig om in te zetten als er een behoefte is aan bezinning of verdieping.

Omdat Voice Dialogue een ervaringsgerichte, energetische manier van werken is, heeft het veelal een diepgaand en blijvend effect. Voor sommige mensen is Voice Dialogue meer dan een krachtige methode om problemen mee op te lossen of om verdieping door te verkrijgen. Het wordt tot een levenswijze of ook wel een mystiek pad.