Relatietherapie en -training

Soms kom je in je relatie in patronen terecht die ondermijnend of pijnlijk zijn. Je hebt de behoefte om je verbinding te verdiepen of te herstellen omdat je in rollen en verwachtingen terecht bent gekomen, of dreigt terecht te komen, waarin je samen stagneert en vastloopt en waar je geen vreugde of inspiratie meer aan beleeft. Je mist contact en intimiteit. Er is een teveel aan Moeten in je relatie geslopen. Je mist de gedeelde verwondering en blijdschap van het bij elkaar mogen zijn. De gevoelens van een tekort worden te groot. De balans in geven en ontvangen is verstoord. Misschien vraag je je af of het niet beter is om uit elkaar te gaan. Je hebt behoefte aan verheldering en wilt handvatten om er iets aan te doen

Wellicht zijn de problemen niet zo groot als hier boven bechreven, maar je voelt dat je relatie aandacht nodig heeft. Er kan iets veranderd zijn in jullie leven. Of jullie worden samen ouder en er is een nieuwe levensfase aangebroken. Of gewoon omdat je relatie je zo dierbaar is dat je deze wilt blijven verdiepen, voeden en onderhouden.

Samen: Jullie komen samen en we ontwikkelen een program waarin we met jullie tweeen, met jullie contact en interactie werken. Soms ook zullen we een sessie met een van jullie om een thema persoonlijk thema uit te diepen. De ander is hierbij aanwezig.

Alleen: Je kan ook alleen komen om te onderzoeken wat er allermaal voor jou speelt in je relatie. Om daar meer helderheid en bewustzijn op te krijgen en te zien wat dat vervolgens voor jou betekent.

Een combinatie: Een goede combi van samen en alleen is vaak ook wenselijk.

Intensiteit: Een serie van losse sessies of een kortere of langere retreat met de duur van een dag tot een week Een totaal van een mix van losse sessies en een retreat is ook mogelijk. Jullie kunnen ook komen voor een combinatie van een Retreat en een Quest.

Maria Daniëls biedt een relatie therapie en training aan aan hen die verder willen gaan dan er over praten en analyseren. Ze werkt verrassend op een diepgaande en energetische manier en is tegelijkertijd nuchter en praktisch.

© 2022 Maria Daniëls | Disclaimer
|
Privacy policy
|

Pixel Creation