Over Maria Daniëls

In mijn werk breng ik diepgang en een helende, transformatieve kracht met me mee. Ik richt me niet alleen op dat wat niet goed gaat, maar ook op de drijfveren en creativiteit die vaak verborgen blijken te zitten in diepe verlangens. Zo veel mogelijk werk ik samen met het innerlijk weten en het vaak opgesloten potentieel van de mensen die bij me komen. Zij komen voor ondersteuning, verheldering, heling  en verdieping in actuele thema’s en vraagstukken die spelen.

Gevoed door eigen ervaringen en getraind in meerdere disciplines, combineer en integreer ik inhouden die liggen op het gebied van psychologie, therapie en spiritualiteit en stem die af op de leefwereld van mijn cliënten.

Ik werk in Nederland en in Zuid Spanje

In Nederland doe ik dat voor verschillende opdrachtgevers en cliënten op meerdere locaties.
In Andalusië woont en werk ik in een archaïsch, agrarisch gebied dat ligt op de unieke, stille en magische Altiplano van Granada. Ik beheer in Andalusië een terrein met ondermeer 300 olijfbomen, verstilde plekken en prachtige vergezichten. In dit gebied van grotwoningen hebben we twee comfortabele appartementen voor gasten gerealiseerd. Voor mensen die afstand willen of moeten nemen van hun dagelijkse beslommeringen en die tijd en ruimte nodig hebben voor zichzelf of voor hun relatie.

Naast de mogelijkheid om er te verblijven en om het prachtige gebied te verkennen, bied ik vele soorten van retraites en nature quests aan die veelal op maat gemaakt worden. Gesteund door en ingebed in de oorspronkelijke en pure kracht van de natuur, is dit de plek bij uitstek waar ik mijn psychologisch werk en aspecten van de praktische spiritualiteit van het Oude Weten van natuurvolken kan samenbrengen. Individuele en/of relatie processen krijgen hierdoor een diepe verankering en sluiten aan bij een meer natuurlijk, eigen ritme en Zijn.

Maria

Is één van de grondleggers van Voice Dialogue in Nederland.
Heeft vanaf het eerste uur (midden jaren 80) de inhoudelijke programma’s van het ITP mede ontwikkeld en uitgevoerd in binnen en buitenland.
Is opleider: Heeft vele professionals opgeleid en getraind in Voice Dialogue en de Psychology of Selves en transformatie processen.
Heeft gewerkt met organisatie ontwikkeling binnen profit- en nonprofit oganisaties.
Is opgeleid in meerdere stromingen binnen de moderne psychologie.
Is opgeleid als (creatief) therapeut.
Is getraind in diverse Oude Tradities. Met name is zij al sinds de eind jaren 70 geïnspireerd door de tradities van Noord Amerikaanse Indianen.
Combineert psychologie, therapie en spiritualiteit in haar werk.
Ze is elder, senior, moeder van een zoon, partner en deel van diverse cirkels en (professionele) netwerken.

Aanbeveling door Hal & Sidra Stone, ontwikkellaars van de Voice Dialogue methode
Maria Daniëls is een meester als leraar.  Ze geeft aan alles wat ze doet  een diepte  en rijpheid,  die niet alleen uit haar studies voortkomt,  maar ook  vanuit een wijde variëteit  aan  levenservaringen.  Ze heeft  een vol, en volledig  onderzocht, leven geleid.  Maria  heeft  meer dan 20 jaar met ons  en met Voice Dialogue gewerkt als senior  staflid  in onze trainingen. Haar  leraarschap en haar begeleiding zijn beide excellent.”

Hal: ‘You have this special gitf with vulnerability’.

Maria heeft meegewerkt aan en werkt in overeenstemming met de richtlijnen voor kwaliteit en ethiek in de International Voice Dialogue Agreement  (IVDA). Ik ben geregistreerd bij het CRKBO.

Contact opnemen

Heeft u interesse? Neem dan contact met me op en samen zullen we zoeken naar een geschikte oplossing.

Contact opnemen
© 2022 Maria Daniëls | Disclaimer
|
Privacy policy
|

Pixel Creation