Praktische informatie

Hoe gaat het in zijn werk?

We maken per mail of telefoon een eerste afspraak om kennis te maken, om een vorm van intake te doen en om jouw vraag te verhelderen . Wanneer ons contact goed voelt zullen we een plan gaan maken. Meestal gaan we in deze eerste sessie ook al meteen aan de slag.

Er zijn verschillende formats mogelijk:

Een reeks van sessies
De ervaring wijst uit dat er gemiddeld 5 sessies nodig zijn om een proces goed te kunnen doen. Naar gelang wat er speelt kan dit echter ook korter of langer duren. Ieder sessie duurt ongeveer twee uur. We focussen op diep werk tijdens de sessies. En ook op de tussentijdse intergratie van dat process in het dagelijkse leven.
Voor deze sessies spreken we meestal af in Amsterdam in het Coachhuis op de Van Eeghenlaan 27. In overleg is een andere locatie is ook mogelijk

Een Retreat

Wanneer je intensief wilt werken aan je proces en je daar helemaal op wilt focussen gedurende een langere tijd, dan is het een goed idee om een retreat te gaan doen. Je kunt dan even uit je dagelijkse routine stappen en de tijd nemen voor jezelf of voor het samen zijn met je partner zonder zo veel afgeleid en geclaimd te worden door de buitenwereld. Voorafgaand aan de retreat maken we een opzet dat is afgestemd op de behoeftes en wensen die splelen en de mogelijkheden die er zijn.

Gedurende de retreat zullen we een aantal ochtend en/of middag sessies gaan doen. Het is belangrijk om voldoende rust in te plannen om je zinnen te verzetten en om te verteren wat er tijdens de sessies gebeurd is. Gemiddeld duurt een retreat 2 tot 5 dagen. In afstemming spreken we na een periode weer af om te zien wat de retreat al dat niet gebracht heeft in het dagelijkse leven en of er eventueel vervolgstappen nodig zijn.

Locaties

Wanneer het qua sfeer en mogelijkheden bij je past, dan kan je de retreat in Amsterdam komen doen. Je verzorgt zelf een passend verblijf en we komen bij elkaar in het Coachhuis op de van Eeghenlaan 27.

Wanneer je meer behoefte hebt aan diepe rust en stilte en aan Natuur, dan kan je naar Spanje komen naar mijn gebied op de magische Altiplano van Granada in Andalucia. 

Retreats and Quests

Dit zijn speciale programma’s die uitsluitend plaats vinden op het land van Maria, op de Altiplano van Granada in Spanje en in de omgeving daar van. Het verblijf daar en de Natuur zijn een expliciet onderdeel van het programma en zijn de bedding voor het proces dat er plaats zal vinden. Lees meer

Kosten

De kosten voor de programma’s worden in overleg bepaald omdat deze steeds verschillend zijn wat inhoud en intensiteit betreft.

© 2022 Maria Daniëls | Disclaimer
|
Privacy policy
|

Pixel Creation