Persoonlijke ontwikkeling

Soms heb je een gids nodig, Je hebt dan behoefte aan iemand die in contact met je is en naast je staat, die je spiegelt en die handreikingen geeft voor groei en ontwikkeling Je wilt meer helderheid krijgen en betekenis en verdieping geven aan wat er in jou en in je leven gebeurt. Zodat je het vertrouwen krijgt en de stabiliteit vindt om te veranderen en om te transformeren.

Het kan een grote stap zijn om (weer) uit te reiken naar hulp en ondersteuning. Misschien wordt je gedreven door frustratie, door angst of woede of ervaar je vanuit een diep innerlijk weten en verlangen dat er iets moet verschuiven.

Een verschuiving in jezelf, in je relaties, in je werk, in jouw gevoel van betekenis hebben of een plek hebben of vinden in deze wereld. Misschien gaat het ook wel om een verschuiving in de beleving van jouw spirituele waarheid, hoe die er ook uitziet en in jouw relatie met de Natuur en met Spirit. Vaak vindt de verandering plaats op al deze gebieden tegelijkertijd.

Maria ondersteunt persoonlijke ontwikkeling binnen Individuele Therapie en Training, binnen Relatie Therapie en Training en binnen Retraets and Quests. In Holland en in Andalusië Spanje. Ze werkt flexibel en op maat naargelang wat in jouw specifieke situatie wenselijk en nodig is. Voor hen die zoeken naar verdieping en die willen ervaren. Die in contact willen zijn met kwetsbaarheid en kracht en op zoek zijn naar een groter en energetisch bewustzijn.

Maria is een van de grondleggers van Voice Dialogue en de Psychology of Selves in Nederland. Ze is er sinds 1985 actief mee bezig en tot op de dag van vandaag is zij zowel voor haar eigen ontwikkeling als ook voor haar werk door deze methode en dit gedachtegoed geïnspireerd. Voice Dialogue en de Psychology of Selves zitten in haar bloed en zijn, naast anderen, een van de belangrijkste invalshoeken binnen haar werk.

Mogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • Een aantal opeenvolgende sessies in Nederland,
  • Intensieve retrreats in Nederland (Amsterdam) of op Maria’s terrein in Andalucia, Spanje
  • Retreats and Quets op Maria’s terrein in Andalucia.
© 2022 Maria Daniëls | Disclaimer
|
Privacy policy
|

Pixel Creation