Aanbevelingen

Hal en Sidra Stone

“Maria Daniëls is een meester als leraar. Ze geeft aan alles wat ze doet  een diepte  en rijpheid,  die niet alleen uit haar studies voortkomt, maar ook vanuit een wijde variëteit  aan  levenservaringen.  Ze heeft  een vol — en volledig  onderzocht — leven geleid.  Maria  heeft  meer dan 20 jaar met ons  en met Voice Dialogue gewerkt als senior staflid in onze trainingen. Haar leraarschap en haar begeleiding zijn beide excellent.”

Hal & Sidra Stone
De scheppers van Voice Dialogue en de auteurs van o.a. Embracing Our Selves
“You are an energy master and you have this special gift with vulnerability”
Hal Stone, in a conversation with Maria Daniëls

Elia

“U heeft  talent  voor ‘totale omzetting’, om het mensen mogelijk te maken — en het vertrouwen te geven — dat men zich  inderdaad kan  veranderen, door iets, dat van binnen naar buiten wil komen, te laten ontstaan.”
Elia

Ietje Lindermann

Maria is begeleider en coach die ziet wat voor jezelf (en in teams en organisaties) vaak nog onzichtbaar is. Door haar sensitiviteit en diepgaand kijken brengt zij kwaliteiten en energieën in het bewustzijn en laat ze ervaren wat de werking daarvan is in het dagelijks leven. Maria is aards en spiritueel tegelijkertijd. Aards door dicht bij de werkelijkheid van alledag te blijven en concreet en helder te duiden en spiritueel omdat ze de menselijke thema’s kan verbinden met universele thema’s en de authentieke kracht die ieder in zich heeft.
Door haar eigen diepgang en ontwikkeling weet ze als geen ander hoe transformatieprocessen verlopen en wat er nodig is om daar ruimte voor te maken. Ze werkt vanuit een grote rust, waardoor er innerlijk veel in beweging kan komen. Haar manier van werken is liefdevol met acceptatie voor alles wat er is. Voor mij is ze dé coach die ik opzoek bij hardnekkige patronen en bij belangrijke overgangen in mijn leven.
Ietje Lindermannn, senior trainer/adviseur bij GITP

© 2022 Maria Daniëls | Disclaimer
|
Privacy policy
|

Pixel Creation